O nama

Spoj iskustva, inovativnog pristupa tržištu i pouzdane usluge.

Dugogodišnje iskustvo u opskrbi, uvozu i distribuciji širokog spektra proizvoda u prehrambenoj industriji, industriji stočne hrane i kemijskoj industriji izvrstan je temelj za daljnji razvoj grupe PALCO Nutrifit. Nudimo:

  • tehnološku podršku
  • stabilnu distribuciju
  • široku paletu proizvoda.

Stvaramo dodanu vrijednost za svoje partnere inovativnim i temeljitim pristupom analizi kvalitete i razvoju novih proizvoda. Moderan distributivni lanac omogućuje nam pružanje pouzdane usluge koja je prioritet naše vizije.

Zajednički nastup na tržištu dva dokazana trgovačka društva, Palco d.o.o. i Nutrifit d.o.o., uspješan je iskorak u nastojanjima da kupcima osiguramo stabilnost u savladavanju izazova moderne industrije.

Danas kupcima osiguravamo široku ponudu proizvoda i stručnu podršku u poslovanju, svakodnevno pratimo inovacije i ulažemo u nova znanja, proizvode, koncepte i tehnologije. Zajednička je misija kupcima ponuditi sveobuhvatna rješenja za potrebe korištenja industrijskih sastojaka vrhunske kvalitete u skladu s najvišim prehrambenim standardima, naglašavajući tehnološku i laboratorijsku podršku.

PALCO Nutrifit posluje u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Bugarskoj i Sjevernoj Makedoniji. Sjedište poslovanja je u poslovnoj zoni Meridijan 16 u Velikoj Gorici. Logistički centar i moderno skladište velikih kapaciteta pružaju izvrsne logističke uvjete za distribuciju proizvoda te besprijekorne klimatske uvjete skladištenja, u skladu s najvišim standardima.

Zatvori