Nakon nekoliko mjeseci priprema PALCO Zagreb može objaviti da je preselio ured i skladište na novu lokaciju u Velikoj Gorici.

Novi prostor ima dovoljno mjesta za nedavno prošireni tim te omogućava moderniji način vođenja logistike – skladišni prostor pruža izvrsne klimatske i logističke uvjete za naše proizvode.

Nova PALCOVA uprava i logistika nalaze se u vlastitoj zgradi u poslovnoj zoni Meridijan 16 u Velikoj Gorici.

Naći ćete nas na sljedećoj novoj adresi:

PALCO d.o.o.
Zelena aleja 46
10410 Velika Gorica

 

„Nakon više od deset godina od osnivanja društva u Zagrebu, konačno smo prije godinu dana ovdje pronašli dobro zemljište. Tražili smo godinama zemljište na dobroj lokaciji s potrebnom infrastrukturom i konačno, zahvaljujući projektu Meridijan 16, našli smo zemljište koje nam odgovara u svakom pogledu, i po pitanju lokacije i po pitanju infrastrukture, ali i po pitanju svega onoga što nas očekuje u daljnjem razvoju“, rekao je prilikom svečanog otvaranja izvršni direktor Damir Zubović, dodavši da vrijednost projekta iznosi 2,5 milijuna eura.

Zubović napominje kako, zahvaljujući ovom ulaganju u nove kapacitete, sada imaju objekt koji će biti središnja točka za cijelu operativu. „Prebacit ćemo ovdje poslovanje iz Njemačke, a resurse će upotrebljavati i naša sestrinska društva u Srbiji i Sjevernoj Makedoniji“, kaže Zubović. Zemljište društva Palco prostire se na deset tisuća četvornih metara, a sama parcela i širenje odvijat će se u tri faze. U prvoj je izgrađena postojeća hala koju u drugoj fazi razvoja čeka proširenje, a plan je u narednih pet godina, kroz ulaganja u proizvodnju, sagraditi još jedan objekt.

Zatvori